billiga fotbollströjor
klubben och landet uppmanar honom


Pedri har vunnit det prestigefyllda Golden


Billiga Fotbollströjor, Juventus Fotbollströjapedri, 18, var suverän under göra egna fotbollströjor tillsammans med pedri

Barcelona- och Spanienstjärnan Pedri har vunnit det prestigefyllda Golden Boy-priset för 2021, som ges till den bästa spelaren i Europa under 21 år.
Pedri, 18, var suverän under sin debutsäsong för Barcelona 2020-21 och han bländade för Luis Enriques spanska lag när de nådde semifinalen i EURO 2020 och han utsågs till turneringens unga spelare och i laget i turneringen. turnering, plus att han också vann OS-silver med Spanien i Tokyo.
billiga fotbollströjor Den italienska butiken Tuttosport har delat ut priset sedan 2003 och tidigare vinnare inkluderar Lionel Messi, Wayne Rooney, Sergio Aguero, Paul Pogba, Raheem Sterling och senast Kylian Mbappe och Erling Haaland.
Pedri slutade långt före resten då han säkrade 24 av de 40 översta platserna i omröstningen, och han slutade med 318 totala poäng. Det var 199 poäng före andraplatsen, ett nytt rekord i Golden Boys historia.
juventus fotbollströja England och Borussia Dortmunds mittfältare Jude Bellingham var tvåa, eftersom Birmingham City-produkten fortsätter att utvecklas till en av de bästa box-to-box-mittfältarna i spelet. Bellingham, 18, kämpade för att få minuter för England vid EURO 2020 men har tagit sitt spel till en helt ny nivå för Dortmund den här säsongen med tre mål och fem assist på 16 matcher.
fotbollströjor På tredje plats kom Jamal Musiala från Bayern München och Tyskland eftersom 18-åringen har blivit en fullständig landskamp och anfallsstjärnan fortsätter att blända närhelst klubben och landet uppmanar honom. Han har två mål på tre assist över en handfull Bundesliga-spel för Bayern.
På fjärde plats kom en annan ung tysk stjärna, Florian Wirtz från Bayer Leverkusen. Wirtz, 18, har gjort sju mål på 14 matcher för Leverkusen hittills den här säsongen och kan spela var som helst över forwardslinjen.
Avrundar de fem bästa är en annan stjärna från Barcelona och Spanien, Gavi, eftersom den 17-årige mittfältaren är ännu en pärla som kommer ur La Masia. Han kommer att bli en viktig del av Barcelona och Spanien under det kommande decenniet tillsammans med Pedri.

fotballdrakt barn

Goedkope Lazio shirt