liste over alternative alternativer tidligere


Levy er angivelig uvillig til


Manchester United Drakt, Messi Draktden 28 år gamle angriperen bestille fotballdrakter på nett brentford tar på arsenal

Kane har rammet opp sine forsøk på å tvinge en avkjørsel fra Tottenham denne uken, nektet å slå opp for trening i to påfølgende dager under ny leder Nuno Espirito Santo.
Den 28 år gamle angriperen er fast bestemt på å bli med i Man City i sommer, etter å ha vokst frustrert med mangel på progresjon med Spurs.
manchester united drakt Kane er ennå ikke vunnet en stor tittel med sin boyhood club og gjorde det klart for måneder siden at han ønsket å gå videre på den 2021/22 sesongen.
Imidlertid har han tre år igjen på sin Tottenham-kontrakt, og Levy er angivelig uvillig til å selge ham, spesielt til en Premier League-rival.
Kane følte at han hadde en "gentlemans avtale" med sporer som han kunne gå hvis klubben fikk et passende tilbud, men Tottenham sier det ikke er tilfelle.
Guardiola er så trygg på klubbens evne til å få avtalen over linjen som, til tross for å ha en liste over alternative alternativer tidligere på året, har han nå nullført på Kane.
messi drakt Haaland tiltok rikelig med oppmerksomhet tidligere i året da hans agent Mino Raiola gikk på en tur for å snakke med Barcelona og Real Madrid.
Maillot Foot Pas Cher 2021 I mellomtiden sier atletikken at Kane planlegger å holde seg borte fra klubbens hotspur-treningsplass til han får sitt ønske.
Likevel er Spurs fast bestemt på å følge stiene de la ut med Luka Modric og Gareth Bale, som de nektet å selge til en Premier League-rival og i stedet gikk til Real Madrid.
En stand-off er nå forventet mellom Kane og Tottenham, som planlegger å finlige ham så lenge han ikke klarer å komme tilbake til opplæring.
Overføringsvinduet lukkes 31. august, men Premier League-sesongen begynner på bare 10 dager når nyfremmende Brentford tar på Arsenal.

Real Madrid Fotbollströja
Billige Dortmund Fotballdrakter
Finland Drakt Barn
Billige Dortmund Fotballdrakter
Goedkope Lazio shirt
griezmann trikot frankreich
bvb trikots günstig
Real Madrid Fotbollströja
Tottenham Hotspur Tröja
Maglia Ucraina Poco Prezzo
Prima Magliette Portogallo